Echte gooise meisjes

16 January 2012 ,

Echte gooise meisjes Frauscher 757 St.Tropez RTL

Aflevering 2: donderdag 23 okt. om 22:00 uur, RTL 5.
Bo, Pauline, Kimberly, Florine en Leslie zijn de ‘Echte Gooische Meisjes’ waar het om draait in deze nieuwe realityserie. Acht weken lang krijg je een uniek kijkje in het échte dagelijkse leven van de jonge Gooische generatie. Klopt het beeld dat je hebt van ‘t Gooi?

 

Riante villa’s, dure auto’s en verre vakanties zijn normale zaken in de levens van deze vijf meisjes tussen de 17 en 23 jaar. Ze zijn gewend om op de golfbaan te vertoeven, gezien en bekeken te worden tijdens polowedstrijden en laten zich graag verwennen in luxueuze schoonheidssalons. De meiden houden verder van een glaasje champagne en proosten er dan ook lustig op los tussen het shoppen door. Maar ook zij hebben, net als hun leeftijdsgenoten, last van onzekerheden en verkeren soms in zwaar weer met hun vriendschappen en relaties.
De camera volgt het vijftal op de voet tijdens hun gezamenlijke etentjes, de borrels, het shoppen en in de sportschool. Daarnaast hebben zij ieder hun eigen bezigheden en karaktertrekken. Kimberly is onafscheidelijk van haar hondje Chillie en verplaatst zich van A naar B in haar eigen Mini Cooper; Bo heeft in haar jonge leven de halve wereld al gezien en woont doordeweeks in een prachtig grachtenpand in Amsterdam; Leslie vertoeft regelmatig in de Spaanse villa van haar vader en beleeft in de serie haar Super Sweet Eighteenth Birthday Party; Pauline mist geen enkele roddel in ’t Gooi en is gelukkig met haar dertien jaar oudere vriend en Florine heeft als motto “Ik leef maar één keer dus maak ik er een groot feest van.”