Intro Frauscher Challenge

26 February 2013 ,

“Het netwerkevenement op het water!” De Frauscher Challenge is een gezellige en serieuze wedstrijd voor gentleman (en gentlegirls) in een prachtige ambiance en een leuke sfeer.

Na een korte training , wordt er één voor één een slalom gevaren met de Frauscher 686 Lido.

Haakse bochten, versnellen tot 80km/h, op tijd afremmen, het vinden van de ideale lijn. De snelste deelnemer wint.

De wedstrijd is laagdrempelig en ook de ervaren coureur zal zich kunnen uitleven in de zoektocht naar de ideale lijn.

De handling van de Frauscher 686 Lido is subliem. De Challange is daarom “makkelijk” te varen, ondanks de hoge snelheden en radicale bochten.

Het is echter wel moeilijk om de Challenge zo snel te varen als onze eigen “Stig”. Een zekerheid is dat iedere deelnemer het gevoel zal hebben de nautische Michael Schoemacher te zijn.

De Frauscher Challenge is een event georganiseerd met de media partners van Frauscher .

Zij nodigen hun relaties uit om deel te nemen aan deze unieke race op het water. Met een startveld van ongeveer 10 deelnemers en wordt de Frauscher Challenge gevaren op de Loosdrechtse plassen.

Alle genodigde worden gevraagd een relatie, partner of friend mee te nemen. Zo ontstaat er een intieme groep van ongeveer 25 personen en dat is het ideale aantal voor een zinvolle avond met veel plezier.

 

De Frauscher Challenge is bij uitstek geschikt om in een frisse ongedwongen sfeer de band met uw relaties, en met die van de andere bedrijven, te versterken en om nieuwe relaties te leren kennen.

De code is: geen actieve verkoop. Ladies and Gentlemen, start your engines.